Üvegház katalógus letöltése

A 2022 katalógus temékkínálata. KATALÓGUS LETÖLTÉSE

A katalógus legkedveltebb un. Promo üvegházainak nettó árlistája. Ezek a "kész" modellek, meghatározott kiegészítőkkel.  Az üvegházak valamennyi üvege edzett biztonsági üveg. Az ár nettó ár, tartalmazza a szállítást belgiumból az Önök telephelyére. Az összeszerelés házilag is kivitelezhető a kisebb modellek esetében, vagy mi is összeszereljük, amelynek díja az ár 20%-a.

A többi modell esetében olyan sok a kunfigurációs lehetőség, hogy azokra az egyedi konfiguráció alapján tudunk árat adni. Itt az üveg helyett lehet polikarbonát betéteket is választani.

Az un. promo modellek aktuális árlistája innen letölthető (netto EUR): ÁRLISTA LETÖLTÉSE

Gyártási idők:

Promo modellek: 3-4 hét

Egyedi termékek (többi model): A megnövekedett európai összkereslet miatt egyedi (nem promo) modellek gyártási ideje kb. 10 - 12 hét

Összeszerelési útmutatók letöltése

A legkeresettebb üvegházak összeszerelési útmutatói. A rajzokkal illusztrált utasítás alapján a kis és közepes méretü üvegházak 2 ember, létra, akkus behajtó segítségével könnyen összeállíthatók. A T-model, Modern, Arcadia, Kathedral-t viszont nem javasoljuk házilag összeállítani.

Beton alaprajzok letöltése

A kisebb üvegházakhoz nem feltétlen szükséges beton alapot készíteni. Ha nem homokos a talaj, hanem jó teherhordó, akkor egy simított földfelületre is telepíthető. A sarokpontok földfelszín alá nyúló lábait viszont minden esetben be kell betonozni. Az egyes üvegház típusokra kattintva letölthető az alapozáshoz szükséges info:

CE megfelelősségi nyilatkozat

CE Európai megfelelősségi nyilatkozat letöltése:

CE megfelelősség

Hasznos videók