Alutech bioklimatikus pergola

Az Alutech bioklimatikus pergola lamellái 0-140 fokban elfordíthatók, így a terasz fedés alkalmazkodik az időjárási körülményekhez. Tűző nap ellen tökéletes árnyékolást ad, véd az eső és hó ellen. Nagy a terhelhetősége, így a télen felgyülemlett havat sem kell letakarítani. 

A robosztus szerkezet miatt a pergola maximális fedőképessége 7870 mm x 4500 mm. Természetesen bármekkora terület lefedhető több pergola egymáshoz illesztésével. Érdemes összehasonlítani az egyes gyártók alumínium profiljait, amiből a szerkezet illetve a lamellák készülnek. Itt látszik egyértelmüen, hogy melyek a stabil masszív szerkezetek. Szívesen látjuk Önöket előre egyeztetett időpontban, hogy a profilokat, színeket, screen anyagokat megmutassuk.

Színeket tekintve is gazdag a választék, az alapszíneken kívűl RAL színekben is rendelhető a termék, illetve texturált porfestett bevonattal is. Alapáron rendelhető az egyik legnépszerűbb antracit texturált bevonat.

Kiegészítőként integrált LED világítás, Zipscreen oldalsó árnyékolás, keretes és keret nélküli oldalsó eltolható üvegezés, infra fűtés rendelhető hozzá. 

 

Árak

Egyedi árakat adunk a különféle méretek és konfigurációk miatt, de hogy legyen viszonyítási alap:

402 cm x 300 cm - 7,800 EUR + AFA

612 cm x 300 cm - 9.600 EUR + AFA

787 cm x 450 cm - 14,900 EUR + AFA

Ár tartalmazza:  eső és hőmérsékletérzékelőt!

Néhány referenciakép elkészült Alutech pergolákról.