Alaris Placeo bioklimatikus pergola

Az Alaris Placeo bioklimatikus pergola lamellái 0-140 fokban elfordíthatók, így a terasz fedés alkalmaszkodik az időjárási körülményekhez. Tűző nap ellen tökéletes árnyékolást ad, véd az eső és hó ellen. Nagy a terhelhetősége, így a télen felgyülemlett havat sem kell letakarítani. 

A robosztus szerkezet miatt a pergola maximális fedőképessége 6900 mm x 4500 mm. Természetesen bármekkora terület lefedhető több pergola egymáshoz illesztésével. Érdemes összehasonlítani az egyes gyártók alumínium profiljait, amiből a szerkezet illetve a lamellák készülnek. Itt látszik egyértelmüen, hogy melyek a stabil masszív szerkezetek. Szívesen látjuk Önöket előre egyeztetett időpontban, hogy a profilokat, színeket, screen anyagokat megmutassuk.

Színeket tekintve is gazdag a választék, az alapszíneken kívűl RAL színekben is rendelhető a termék, illetve texturált porfestett bevonattal is. Alapáron rendelhető az egyik legnépszerűbb antracit texturált bevonat.

Kiegészítőként integrált LED világítás, Zipscreen oldalsó árnyékolás, keretes és keret nélküli oldalsó eltolható üvegezés, infra fűtés rendelhető hozzá. 

 

Árak

Egyedi árakat adunk a különféle méretek és konfigurációk miatt, de hogy legyen viszonyítási alap:

406 cm x 300 cm - 8.200 EUR + AFA

610 cm x 300 cm - 9.990 EUR + AFA

Ár tartalmazza: színválaszték 30 féle színből, beleértve a strukturált felületet, eső és hőmérsékletérzékelőt!

Néhány referenciakép elkészült Placeo pergolákról.