Alupergola Terrace

Az Alupergola Terrace alumínium szerkezetű pergola, kocsibeálló, illetve komplett télikertjei kompromisszummentes, életreszóló megoldást nyújtanak, mindemellett karbantartásmentesek. A profilok nem szimpla extrudáulásu profilok, hanem kamrás profilok, ami sokkal masszívabb szerkezetet eredményez. A pergola tető hajlásszöge 5 és 15 fok között lehet, de polikarbonát fedés esetén minimum 8 fok. (A gyártó csak ebben az esetben vállal garanciát a pergola polykarbonát anyagára. Ez méterenként 12-14 cm esést jelent)

TERRACE Pergola

A pergolák közül a TERRACE termék kedvező árával és széles méretválasztékával tűnik ki. A pergola fedése lehet 16 mm vastag opál, vagy víztiszta LEXAN, mindkét oldalon UV álló, 16 mm vastag polikarbonát, vagy 8 mm vastag ragasztott biztonsági üveg.

Ha a polikarbonát fedést választjuk, akkor a legnagyobb lefedhető terület akár 14m x 5 m is lehet! ( 8 mm biztonsági üveg fedéssel a maximális méret 14m x 4m)

Az elülső tartólábak számát a méret határozza meg. Üvegfedésnél 4 m szélességtől 3 tartóláb, 7 m szélességtől 4 tartóláb, 10 m szélességtől 5 tartóláb, 13-14 méteres maximális szélességnél pedig 6 tartóláb szükséges.

Polikarbonát fedés esetén 5 m szélességtől 3, 9 m szélességtől 4, 13 m szélességtől pedig 5 tartóoszlop szükséges.

Felárért választható Solarcontrol polikarbonát is.

Árak

Egyedi árakat adunk a különféle méretek és konfigurációk miatt, de hogy legyen viszonyítási alap:

400 cm x 300 cm - 850.000 Ft + AFA 16 mm polikarbonát fedéssel.

600 cm x 300 cm - 1.240.000 Ft + AFA 16 mm polikarbonát fedéssel.

Ár tartalmazza: színválaszték 4 féle színből, fehér, fekete, antracit (strukturált), ezüst (strukturált)

SUPERIOR Pergola

A SUPERIOR pergolák szerkezetükben hasonlítanak a fenti termékekhez, de maga a szerkezet robosztusabb, a profilok nagyobb méretüek. Ennek következtében a maximális kinyúlás polikarbonát és üvegfedés fedés esetén  akár 6m is lehet. A maximális szélesség 7m. A SUPERIOR pergola mindössze 2 tartólábat igényel, még a maximális méret esetén is.

 

A pergolák esetén opcionális kiegészítéként rendelhető (későbbi beépítés esetén is) fix üvegezés, ajtó, vagy eltolható 10 mm vastag keret nélküli üveg tolóajtók.