Arcadia Plus üvegház család

Az Arcadia család tagjai nem magában álló üvegházak, hanem falakhoz építhetők. Így a ház szerves része lesz az üvegház, amit ültetéshez, palántázáshoz, növények átteleltetésére használhatunk, vagy funkcionálhat hangulatos étkezőként vagy tárolóként. Amellett, hogy esztétikus és praktikus, a ház értékét növeli, hiszen nő az ingatlan hasznos alapterülete. Költséghatékony megoldás az alapterület növelésére:)

Az Arcadia 4 szélességgel rendelhető: 82 cm, 157 cm, 230 cm, 305 cm, hossza max. 12 m lehet. A tető hajlásszöge is választható 15 és 30 fok között.

A csatorna magasság minden esetben 204 cm, a falhoz csatlakozó rész pedig értelemszerüen a kinyulási mérettől és a választott tető hajlásszögtől függ.

Lehetőség van sűrübb, 37cm osztásu vázszerkezetet is kérni. (A standard 73 cm-es)

Ezekhez a modellekez is lehet lábazatra építeni (MUR), vagy lehet az alsó részbe alu díszitő paneleket rakni (RETRO)

A Janssens-Alusystems oldalon egy 3D konfigurátor segítségével ön is megtervezheti üvegházát. Ezt a tervet elküldve mi beárazzuk. (vagy a kész 3D modelt mentik, vagy a kódot, amit a program létrehoz)

Az üvegházat ön is megtervezheti a 3D tervező segítségével. 3D KONFIGURÁTOR KLIKK IDE

Arcadia Plus

Az Arcadia Plus család különlegessége, hogy a tető hajlásszöge 15 és 30 fok között választható. Ez azt jelenti, hogy pl. a legnagyobb szélességnél, ami 305 cm, a falhoz csatlakozó magasság 291 cm-381 cm lehet.

részletek...részletek...

Arcadia Retro

Az Arcadia Retro család alsó alu dekor elemekkel kérhető (Decor1 illetve. Decor 2). Ezek vastag alu lemezek, tömör alu dekorral.

részletek...részletek...

Arcadia Plus Retro üvegház

Arcadia Mur

Az Arcadia MUR család lábazati falra építhető. Az üvegház csatorna magassága mindig 204 cm, a lábazati fal választható mérete 20/40/60 cm. A lábazat nem része az üvegháznak, a lábazati fal méretet csak azért kell tudnunk, hogy a megfelelő ajtó kerüljön leszállításra.

részletek...