EOS fix modellek (promo modellek)

FIX (Promo) modellek árlistája. KLIKK IDE.

Az EOS fix modellek kész konfigurációk adott mérettel és felszereléssel, azokon változtatni nem lehet. Amennyiben nem talál megfelelő méretet és felszereltséget, akkor az EOS család egyedi konfigurációját a 3D tervezőben tudja elkészíteni, amit mi beárazunk.

Az EOS Junior és Junior-T oldalmagassága 161 cm, gerincmagasság 256 cm. Lehetőség van 40 cm-es lábazatra építhető változatot is rendelni. Ez azért praktikus, mert a csatorna magasság megemelkedik 204 cm-re, és a tolóajtó nem fog kilógni az üvegház síkjából.

Alumínium profil vázszerkezet, 4mm-es biztonsági üvegezés szilikongumi tömítéssel, rozsdamentes szerelvényekkel és csavarokkal. Az esővíz elvezetésről a 32 mm átmérőjű műanyag csatorna gondoskodik. Az elhúzható ajtó és a tetőablak alaptartozék.

A Junior házilag is könnyen kivitelezhető, nem feltétlen szükséges sávalapot készíteni, ha a talaj megfelelően kemény. Viszont az üvegház lábait minden esetben be kell betonozni. Nagyon fontos a sík felület kialakítása az összeszerelés elött. Az alap profilok feküdjenek fel a földön teljesen. Por murva szórása is ajánlott, hogy az eső ne mossa ki a földet a szerkezet alol. A lábak betonozását is csak a vázszerkezet teljes összeszerelése után tanácsos elkezdeni. Fontos az átlók kimérése a téglalap alapu üvegházak esetében, ez garantálja, hogy a sarkok derékszögek legyenek.

Összeszerelés elött mindenképpen konzultáljon velünk, szívesen segítünk, ellátjuk hasznos tanácsokkal. Ugyanakkor arra is bíztatjuk, hogy nyugodtan vállalja az összeszerelést, akinek kézügyessége van és szeret barkácsolni, annak nem jelenthet gondot a termékismertető alapján az összeszerelés.

További információk az alapkészítésről (klikk ide)

EOS Junior

Az EOS Junior vázszerkezete natur alu, vagy porfestett aluminium, RAL 9005 antracit színben. A festett üvegház tetején viktoriánus díszités benne van az árban, de nem muszáj belerakni. Három méretben rendelhető.

részletek...

EOS Junior T-model

A T-model vázszerkezete porfestett aluminium, RAL 9005 antracit színben. A tetején viktoriánus díszités. Az alapja T model. Csak egy méretben rendelhető, 401 cm x 318 cm méretben.

részletek...