Professzionális üvegházak

A Professzionális üvegházak csoportjába azok az üvegházak tartoznak, amelyek mind méretben, mind pedig konfigurálhatóság szempontjából jóval többet "tudnak", mint a hobbi célra gyártott üvegházak. A nagyobb méretű szerkezetek statikailag rendkívűl erősek, és ugyanugy ellenállnak a szélterhelésnek, hóterhelésnek, mint kisebb társaik. Itt az alapozást igen pontosan és körültekintően kell kivitelezni, különös tekintettel a szintekre és az átlókra.

Az üvegházat ön is megtervezheti a 3D tervező segítségével. 3D KONFIGURÁTOR KLIKK IDE

Kathedral

A Kathedral üvegház alapmérete 458 cm x 606 cm (27,8 m2), de maximális hossza 9 m-re növelhető. Ekkora alapterületen egy komplett kerti pihenő alakítható ki jakuzzival, növényekkel, csak a képzelet szabhat határt. A gerincmagasság 370 cm! Automata tetőablakokkal érdemes rendelni, amelyek a hőmérséklet hatására nyitnak illetve zárnak.

Ezen modelleknél is lehetőség van sűrübb, 37cm osztásu vázszerkezetet kérni, valamint lehetőség van lábazatra építeni (MUR) illetve alsó dekorelemekkel díszíteni (RETRO)

részletek...

Modern

A Modern családtag visszafogott, egyszerü forma, 2 alapméretben rendelhető 236 illetve 310 cm szélességben, de a hosszanti oldala 6 m-ig bővíthető. Ezen modellnél lehetőség van sűrübb, 37cm üvegosztásu vázszerkezetet kérni és lábazatra is építeni (MUR)

részletek...

Gigant

A GIgant üvegházból a kínálatunkból elérhető legnagyobb alapterületü üvegházat lehet konfigurálni. A Gigant téglalap alapu, szélességét tekintve 3 alapméretben készül, 458 cm, 532 cm, illetve 606 cm szélességben. A hosszúság mindhárom esetben egészen 18 méterig növelhető.

Ezen modelleknél lehetőség van sűrübb, 37cm osztásu vázszerkezetet kérni és lehetőség van lábazatra építeni (MUR) illetve dekor elemekkel rendelni (RETRO).

részletek...

Professional Orangerie

A Professional Orangerie moduláris elemekből összeállítható üvegház. 7 különböző elemből nagyon sokféle alapterületü és hangulatu üvegházat állíthatunk össze. A képek magukért beszélnek:)

Ovális végelemeket mostantól nem gyártanak, így csak a 2. ábrán látható elemekből lehet építkezni.