HELIOS Egyedi modellek

Hasonló, mint az EOS család, csak itt a tető hajlásszöge kisebb, 25 fokos. Moduláris szerkezet, szinte végtelen egyedi konfigurációval. A méret, az elrendezés, az ajtók, ablakok, az üveg és a polikarbonát lemez, a tégla lábazat biztosítja, hogy stílusban és funkcióban a legmegfelelőbb üvegházat tervezzük meg Önnek. Szélessége lehet 162 cm, 236 cm, 310 cm, és 384 cm. Hossza egészen 12 m-ig növelhető. Lehetőség van továbbá az üvegház egyik, vagy akár mindkét oldalának fix falhoz való csatlakoztatása.

Ezen modelleknél lehetőség van sűrübb, 37cm osztásu vázszerkezetet kérni. (A standard 73 cm-es)

Az üvegházat ön is megtervezheti a 3D tervező segítségével. 3D KONFIGURÁTOR KLIKK IDE

Helios Retro

A Helios Retro különlegessége, hogy az alsó üveg helyett dekorelemek kerülnek beépítésre. Kétféle dekorelem közül lehet választani. A vázszerkezet porfestett alumínium, tetején viktoriánus díszitéssel. Ez egy masszív, vastag alu lemez, a dekoráció öntött alu.

A Helios Retro tipushoz szinte minden elem rendelhető, ezért rendkívűl változatos üvegházakat lehet összeállítani, pl egy, vagy kétszárnyu nyíló vagy toló ajtó, stb...

részletek...

Helios Mur

A Helios Mur üvegházak épített lábazatra építhetők. Magasságuk ugyanaz, mint a szabadonálló változat magassága, tehát a lábazat nem növeli az üvegház magasságát. A lábazat lehet 20cm, 40cm illetve 60 cm.

részletek...

Helios T-model

A Helios T-model vázszerkezete porfestett aluminium, RAL 9005 antracit, vagy RAL 6009 zöld színben. A tetején viktoriánus díszités. Az alapja T model. Oldalmagassága 201 cm, középső magassága 274 cm. A T szárnyak szélessége 310 cm (4 üvegosztás), a teljes maximális hossz 992 cm, maximális kinyúlás 614 cm.

részletek...