HELIOS Fix modellek (Promo modellek)

FIX (Promo) modellek árlistája. KLIKK IDE.

Hasonló, mint az EOS család, csak itt a tető hajlásszöge kisebb, 25 fokos. Moduláris szerkezet, szinte végtelen egyedi konfigurációval. A méret, az elrendezés, az ajtók, ablakok, a 3 féle üvegtípus és a polikarbonát lemez, a tégla lábazat biztosítja, hogy stílusban és funkcióban a legmegfelelőbb üvegházat tervezzük meg Önnek.

Az elhúzható ajtó(k) és a tetőablakok (2-4), valamint a Louvre légterelő(k) alaptartozék.

A Helios URBAN, SENIOR, MASTER típusok promo modellek, árai a honlap árlistájában megtalálhatók. A promo modellek ára alacsonyabb, mint a szabadon konfigurálható modellek árai, viszont ezek fix konfigurációval rendelkeznek, amelyeken nem lehet változtatni. Az egyedüli lehetőség a natur alu, zöld vagy fekete (RAL6009/9005) színből választani, valamint az egyszárnyú tolóajtó helyett lehet duplaszárnyú tolóajtóval is rendelni.

Helios Urban

A Helios Urban a legkisebb családtag olyan helyekre, ahol kicsi a telekméret, vagy rendelkezésre álló terület. Oldalmagassága 181 cm, középső magassága 217 cm. A tolóajtó és a Louvre légterelő a csomag része. Csakúgy, mint a többi terméket, ezt a kis üvegházat is edzett biztonsági üveggel szállítjuk.

részletek...

Helios Senior

A Helios Senior oldalmagassága 181 cm, középső magasága 240-254 cm   az alapterülettől függően. Négy méretben rendelhető. A standard edzett biztonsági üveg helyett 10 mm polikarbonát is kérhető.

A tolóajtó és a tetőablakok (1-3) a csomag része.

részletek...

Helios Master

Hasonló méretekkel rendelhető, mint a Senior termékek, de itt van egy még nagyobb modell, az MV46 amelynek mérete 384 cm x 605 cm, ami ár/érték arányban a legjobb választás. Ez egyben a fix (promo) modellek közül a legnagyobb méretü üvegház. Az ár tartalmazza a dupla tolóajtót, 6 automata tetőablakot és 1 üveglamellás légterelőt is.

A Master típusoknál a csatornamagasság 201 cm az oldalmagasság és 260-278 cm a gerinc magasság.

A standard csomag része a tolóajtó, a tetőablakok (2-6 típustól függően), valamint a Louvre üveglamellás légterelő. A Master felszereltségét tekintve is gazdagabb, mint a hasonló méretü Senior.

részletek...