Üvegház katalógus letöltése

A 2024-es katalógus temékkínálata. KATALÓGUS LETÖLTÉSE

Az un. promo modellek (fix konfigurációk) aktuális árlistája az alábbi gombra kattintva letölthető (netto EUR)

A katalógus legkedveltebb un. Promo üvegházainak nettó árlistája. Ezek a "kész" modellek, meghatározott kiegészítőkkel.  A 2024 évtől a Royal-T már nem része a Promo modelleknek, de továbbra is rendelhető, mint egyedileg összeállított model. Viszont a Pyramid üvegház a megnövekedett kereslet miatt bekerült a Promo modellek közé. Az üvegházak valamennyi üvege edzett biztonsági üveg. Az ár nettó ár, tartalmazza a szállítást belgiumból az Önök telephelyére. Az összeszerelés házilag is kivitelezhető a kisebb modellek esetében, vagy mi is összeszereljük, amelynek díja az ár 20%-a.

A többi modell esetében olyan sok a kunfigurációs lehetőség, hogy azokra az egyedi konfiguráció alapján tudunk árat adni. Itt az üveg helyett lehet polikarbonát betéteket is választani.

Gyártási idők:

Promo modellek: 3-4 hét

Egyedi termékek (többi model): kb. 8 - 12 hét

Összeszerelési útmutatók letöltése

A legkeresettebb üvegházak összeszerelési útmutatói. A rajzokkal illusztrált utasítás alapján a kis és közepes méretü üvegházak 2 ember, létra, akkus behajtó segítségével könnyen összeállíthatók. A T-model, Modern, Arcadia, Kathedral-t viszont nem javasoljuk házilag összeállítani.

Beton alaprajzok letöltése

A kisebb üvegházakhoz nem feltétlen szükséges beton alapot készíteni. Ha nem homokos a talaj, hanem jó teherhordó, akkor egy simított földfelületre is telepíthető. A sarokpontok földfelszín alá nyúló lábait viszont minden esetben be kell betonozni. Az egyes üvegház típusokra kattintva letölthető az alapozáshoz szükséges info:

CE megfelelősségi nyilatkozat

CE Európai megfelelősségi nyilatkozat letöltése:

CE megfelelősség

Hasznos videók