Az élettér kibővítése

üvegház avagy az élettér kibövitése

Üvegház – avagy az élettér kibővítése!

Az üvegház elsődleges használata sokáig a zöldségtermesztés volt. Az urbánusabb körülmények és a fantázia kitágította a lehetőségek körét. Baráti borozgatások helyszíne, pihenők, játszóház a gyerekeknek, kreatív sarok, kerti műterem…megannyi lehetőség:)

A házunk kibővítésének is talán legjobb módja. Egyszerűen kivitelezhető, dekoratív hozzáépítést tesz lehetővé, egy fedett teraszhoz képest számtalan előnye van. Aktív helyiség egész évben, de főként a hideg téli napokon. Amikor kemény minuszok vannak, a napsütés hatására az üvegház belső tere igen kellemes hőmérsékletü kiegészítő fűtés nélkül is. A négyzetméter ára is jóval kedvezőbb, mint egy utólagos házrész hozzáépítés. A kivitelezés ideje pedig csak pár nap, nincs felfordulás a kertben, nem költözik vissza a betonkeverő és a vidám kőműves  csapat:)

üvegház élettér

A téglalap alapú Junior Victorian üvegház a belépő modellek egyike. Könnyen szerelhető házilag is, a kisebb modellekhez még sávalapot sem szükséges készíteni.

üvegház élettér

Az egyik legszebb modell az EOS Retro. Egyedi hangulatát az alsó dekor lemezek adják, amely kétféle mintával rendelhető. 

Helios-T

A monumentális terméskő fal és a könnyed szerkezetü üvegház igen jól kiegészítik egymást. 

üvegház élettér

Ki ne szeretne egy kicsit félrevonulni, olvasni, megpihenni az egész hetes stressz után:)

További ötletek a Facebook oldalunkon🙂

Szóljon hozzá!

A hozzászóláshoz belépés szükséges.